Novi zemljotres kod Petrinje: Magnituda 4,1 stepen po Rihteru
Tlo i dalje podrhtava

Novi zemljotres kod Petrinje: Magnituda 4,1 stepen po Rihteru

U 10.58h seizmografi Seizmološke službe zabilježili su prilično jak potres s epicentrom nedaleko od Petrinje, kod Glinske Poljane.

Magnituda potresa iznosila je 4,1 prema Rihteru, a intenzitet u epicentru V stepena EMS lestvice, izvijestila je Seizmološka služba.

Potres se osjetio i u Zagrebu, a brojni su i komentari koje su građani ostavili na aplikaciji EMSC.

"Osjetio se dosta. Bio je prilično jak”, rekao je jedan korisnik aplikacije EMSC.

"Ovaj je bio specifičan, prvo je tutnjalo neko vrijeme, a onda je podrhtavala cijela kuća“, dodao je drugi.

"Kao da je nešto eksplodiralo“, napisao je treći korisnik, a korisnica iz Petrinje je dodala kako se i u Petrinji osjetio jako.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.