DPS i tradicionalni koalicioni partneri nastavljaju razvoj Ulcinja
Opština Ulcinj

DPS i tradicionalni koalicioni partneri nastavljaju razvoj Ulcinja

Obavještavamo javnost da je večeras održan planirani sastanak koalicionih partnera u Ulcinju: DPS, DUA, PD, SD i BS. Sastanak je bio posvećen pripremama za nastupajuću sjednicu Skupštine opštine Ulcinj o izboru novog predsjednika Opštine Ulcinj, nakon isteka mandata aktuelnom predsjedniku Opštine zbog sticanja uslova za odlazak u starosnu penziju, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

"Večerašnjem sastanku, i pored blagovremeno upućenog poziva, nijesu prisustvovali potpisnici Koalicionog sporazuma iz političke partije Forca. Imajući u vidu da je Forca samu sebe isključila iz Koalicionog sporazuma, nakon večerašnjeg sastanka s tradicionalnim koalicionim partnerima, zauzet je jasan stav da se sprovedu sve aktivnosti u skladu s pravnim poretkom Crne Gore", saopšteno je iz DPS-a.

Dodaju da to znači da će po hitnom postupku biti sazvana sjednica Skupštine opštine Ulcinj, te da će stabilna parlamentarna većina, koja broji 22 odbornika, izabrati novog predsjednika Opštine.

Podsjetili su da je zajednički kandidat tradicionalnih koalicionih partnera, određen u skladu sa prethodno utvrđenim procedurama je Aleksandar Dabović.

"Tako zajednički nastavljamo odlučnu borbu za što bolju pripremu nastupajuće turističke sezone i ekonomski oporavak privrede, uprkos nemjerljivim izazovima uzrokovanim zdravstvenom krizom. Zato, prenosimo jasnu poruku svim građankama i građanima Ulcinja – nastavljamo još bolje i kvalitetnije, uvjereni u vašu podršku i zahvalni za dosadašnje povjerenje", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.