BD: 17-godišnjak i 18-godišnjak uhapšeni zbog ulične prodaje droge
ilustracija

BD: 17-godišnjak i 18-godišnjak uhapšeni zbog ulične prodaje droge

B.B. (18) i N.A. (17) uhapšeni su u Budvi zbog sumnje da se bave uličnom prodajom droge.

Službenici Centra bezbjednosti Budva su po nalogu Višeg suda u Podgorici izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste ova dva lica kod kojih je pretresom pronađena opojna droga, sredstva komunikacije i novac.

"Sprovodeći kriminalističku istragu budvanska policija je došla do sumnje da B.B. i N.A. u dužem vremenskom periodu kupuju opojnu drogu marihuana i opojnu drogu kokain od N.K. koji je promijenio ime u V.C. (24), a koju su drogu B.B. i N.A. dalje distribuirali na teritoriji Budve.", saopštila je Uprava policije.

Postupajući po ovom predmetu policijski službenici su,kako se navodi, u prethodnom periodu izvršili više zaplijena opojne droge.

"Protiv V.C., B.B. i maloljetnog N.A. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.B.B. i N.A. su lišeni slobode i biće privedeni nadležnom tužilaštvu Podgorici uz krivičnu prijavu, dok je za licem V.C. prethodno raspisana nacionalna potjernica od strane Višeg suda u Bijelom Polju zbog istog krivičnog djela i on se trenutno nalazi u bjekstvu.", navodi se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.