Počela isplata jednokratne pomoći nezaposlenima
Ilustracija

ZZZCG

Počela isplata jednokratne pomoći nezaposlenima

Jutros je počela isplata jednokratne novčane pomoći od 100 eura, iz novog paketa podrške privredi i građanima Vlade Crne Gore za I kvartal 2021. godine, koja se odnosi na nezaposlena lica sa evidencije, saopšteno je iz Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

CKB banka će, kao društveno odgovorna banka, vršiti isplate nezaposlenim licima, korisnicima jednokratne novčane pomoći, bez provizije.

Nezaposlena lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje novac mogu podići sa ličnom kartom na šalterima CKB banke.

"Kada su u pitanju korisnici novčane naknade ispod 100 eura, razlika do iznosa od 100 eura, biće isplaćena preko Prve banke obzirom da korisnici novčane naknade već imaju otvorene račune kod ove banke", kazali su iz ZZZCG.

Podsjećaju da je novim mjerama podrške građanima i privredi za prvi kvartal ove godine Vlada opredijelila sedam miliona eura pomoći ranjivim kategorijama stanovništva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.