Za budućnost Nikšića: Đukanović potvrdio da je političar prošlosti
"Za budućnost Nikšića", Foto: Facebook

"Previše mržnje i prošlosti u njegovoj retorici"

Za budućnost Nikšića: Đukanović potvrdio da je političar prošlosti

Koalicija "Za budućnost Nikšića" saopštila je da je tokom jučerašnje posjete tom gradu, Milo Đukanović potvrdio da je prevaziđen političar.

Iz Koalicije ZBNK dodaju da Đukanović očajnički pokušava da zloupotrijebi Nikšić, da ga odvoji od procesa ekonomskog oporavka i demokratskih promjena, kako bi ga, kako navode, pretvorio u ogradu za zaštitu svog ličnog bogatstva.

"Nikšić je već jednom, prije pola godine, porazio Đukanovića i osujetio pokušaj DPS-a da ovaj grad okrene protiv sopstvene tradicije. Isto tako će proći i njegov pokušaj žrtvovanja budućnosti Nikšića. Slobodarske i demokratske snage okupljene u koaliciji "Za budućnost Nikšića", najvećoj u istoriji grada, snažno su riješene da Nikšić povedu putem privrednog preporoda i vrate Nikšiću lidersku ulogu", poručuje se u saopštenju.

Dodaju da Milo Đukanović neće odlučivati o Nikšiću.

"Ovaj grad jeste kontinuirano zapostavljan i guran na marginu ali je zahvaljujući ljudima u njemu sačuvao ponos i samopouzdanje da odlučuje o sebi. I to će potvrditi 14. marta, ubjedljivom pobjedom za budućnost Nikšića", zaključili su u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.