Policija pronašla dvije torbe sa 35 kg droge
Foto: Uprava policije

Policija pronašla dvije torbe sa 35 kg droge

Granična policija je danas u ranim jutarnjim časovima, nakon višednevnih operativnih akativnosti na graničnoj liniji Crna Gora – Albanija presjekla lanac krijmčarenja narkotika i pronašla oko 35 kilograma marihuane.

Službenici granične policije Podgorica I su pronašli dvije torbe u kojima se nalazilo 35 pakovanja sa sadržajem marihuane.

"Sumnja se da je navedena droga nošena šumskom stazom iz pravca Republike Abanije  od strane dva lica koja su navedenu drogu odbacila i udaljila se u pravcu Republike Albanije.", saopštila je Uprava policije.

marihuanagranica2

Granična policija je predala oduzetu drogu pripadnicima Centra bezbjednosti Podgorica na dalju nadležnost a o događaju su obaviješteni i službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.