PG: Pretresi na više lokacija zbog droge, jedna osoba uhapšena

PG: Pretresi na više lokacija zbog droge, jedna osoba uhapšena

Sprovodeći planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje opojnih droga podgorička policija je izvršila pretrese stanova dva lica iz Podgorice za koje se sumnja da se bave prodajom narkotika, saopštila je Uprava policije.

Kako je saopšteno, prilikom pretresa stana koji koristi E.S. (44) pronađeno je 26 komada raznih tableta koje se nalaze na listi opijata i četiri komada municije.

Predmet je, kako se navodi, dostavljen tužiocu na ocjenu i mišljenje.

"Pregledom lica I.P. (35) za koga se sumnja da se bavi tzv. uličnom prodajom opojnih droga, pronađeno je pakovanje od 6 grama marihuane, a kasnijim pretresom stana koje koristi ovo lice pronađena su dva pakovanja opojne droge marihuana težine 50 grama, zatim pištolj marke CZ M57 i četiri komada municije. Pištolj i municija su poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.I.P. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo  neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.", navodi se u saopštenju policije.

Službenici podgoričke kriminalističke policije su, takođe,  izvršili kontrolu lica B.B. (47) od kojeg su tom prilikom oduzeta dva pakovanja opojne droge heroin ukupne težine oko 5 grama.

"Protiv B.B. podnijet je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.", saopštavaju iz UP.

Pored toga službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su, kako se dodaje,  17. i 18. februara podnijeli četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka protiv četiri lica zbog posjedovanja manjih količina opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.