Priveden pa pušten Naser Keljmendi
Naser Keljmendi

Loznica

Priveden pa pušten Naser Keljmendi

Pećanac Naser Keljmendi (62), koga je američki Stejt department označio kao jednog od najvećih narko bosova na Balkanu, priveden je tokom dana na informativni razgovor u Loznici.

Keljmendi je zatečen u jednom restoranu u Loznici, a s obzirom na to da je označen kao bezbjednosno interesantna osoba, odveden je u policijsku stanicu na razgovor, gdje u svojstvu građanina može biti zadržan najduže četiri sata, objavio je N1.

Keljmendi je u restoranu bio u drustvu jedne žene, koja je takođe u pratnji inspektora odvedena u policijsku stanicu.

Kako je prenose mediji, on je priveden u svojstvu građanina a stanicu je napustio posle tri sata.

Pušten je posle uobičajene procedure, koja važi za ovakve i slične slučajeve i pregleda džipa kojim se dovezao u Loznicu, prenose mediji.

Stanicu policije napustio je mirno, a, kako saznaje B92, nije imao primjedbi na odnos policije prema njemu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.