Foto: Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava

Leposavić se sastao sa Slavicom Šćekić i Danijelom Pavićević

"Duško Jovanović i Slavoljub Šćekić su simoboli borbe protiv kriminala i korupcije"

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić imao je čast da se sretne sa Slavicom Šćekić, sestrom ubijenog visokog policijskog funckionera Slavoljuba Šćekića i sa Danijelom Pavićević, sestrom ubijenog novinara i urednika dnevnog lista" Dan“ Duška Jovanovića.

Leposavić se zahvalio svojim sagovornicama na njihovoj ličnoj žrtvi i istrajnosti u borbi za istinu i pravdu.

"Duško Jovanović i Slavoljub Šćekić su simoboli, svako u svojoj profesiji, borbe protiv kriminala i korupcije. Njihove stamene sestre i porodice nastavile su tu borbu u opštem interesu", poručio je Leposavić.

Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava pružiće, u okviru svojih ovlašćenja, svu institucionalnu  podršku da se istina o ovim gnusnim zločinima u potpunosti otkrije, a sjećanje na Duška Jovanovića i Slavoljuba Šćekića trajno sačuva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.