Kod Medveđe preminula majka troje djece od posljedica smrzavanja
Ilustracija

Kod Medveđe preminula majka troje djece od posljedica smrzavanja

I.J. (34) čije je beživotno tijelo pronađeno u ponedjeljak ujutru u blizini mosta u selu Lece, kod Medveđe, umrla je od posljedica smrzavanja, potvrđeno je u Policijskoj upravi Medveđa za juGmediu.

"Pronašli smo njeno tijelo oko pet sati ujutru, a u toku prošle nedjelje imali smo nekoliko intervencija u njenoj kući", rekli su u policiji.

JuGmedia nezvanično saznaje da su joj ljekari Doma zdravlja u Medveđi više puta spasavali život tokom protekle nedjelje, zbog, kako pričaju mještani, problema s alkoholom.

I.J. je živjela u tom selu sa troje djece.

To je prvi slučaj smrzavanja na jugu Srbije ove zime. Prije tri dana četrdesetogodišnji muškarac iz okoline Vučja prva je osoba koja je, zbog promrzlina, smještena u Ustanovu za odrasle i starije u Leskovcu, a po nalogu Centra za socijalni rad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.