Brnabić: Stiže još 40.000 Fajzerovih vakcina, uskoro se očekuje i cjepivo AstraZenke
Ana Brnabić

Brnabić: Stiže još 40.000 Fajzerovih vakcina, uskoro se očekuje i cjepivo AstraZenke

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da će u ponedeljak u Srbiju stići više od 40.000 Fajzer vakcina, a da se do kraja nedelje očekuje da stigne i vakcina AstraZeneka.

"Vakcina ima dovoljno i biće ih za sve građane koji žele da se vakcinišu“, rekla je premijerka za TV Prva.

Ona je navela da je 11 odsto punoletnih građana do sada primilo prvu dozu vakcine, a skoro tri odsto i drugu, te da se očekuje da do kraja februara oko 20 odsto punoljetnih građana primi makar prvu dozu vakcine.

Brnabić je podsjetila da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na graničnom prelazu Tabanovce premijeru Sjeverne Makedonije Zoranu Zajevu uručiti nešto više od 4.000 Fajzerovih vakcina.

Dodala je da će još 4.000 vakcina Srbija pokloniti Sjevernoj Makedoniji za dvije nedelje.

Ona je rekla da je solidarnost sada najvažnije i da će Srbija pomoći svima kojima može da pomogne.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.