Uhapšen Nikšićanin, prijetio da će baciti bombu na američku ambasadu
ilustracija

Uhapšen Nikšićanin, prijetio da će baciti bombu na američku ambasadu

Efikasnom i sinhronizovanom akcijom pripadnika Centra bezbjednosti Nikšić i Centra bezbjednosti Podgorica identifikovana je i lišena slobode osoba koja je juče putem telefona prijetila da će aktivirati eksplozivnu napravu na zgradi ambasadi Sjedinjenih Američkih Država.

Kako je saopštila policije, uhapšen je V.M. (56) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje panike i nereda.

On će u zakonskom roku biti priveden nadležnom državnom tužiocu.

"Osumnjičeni je pozvao na službeni telefon firme zadužene za zapošljavanje građevinskih radnika na izgradnji nove zgrade ambasade i prijetilo da će aktivirati eksplozivnu napravu na zgradi ambasade Sjedinjenih Američkih Država, a nakon toga je poslao više poruka sa uvrjedljivim i prijetećim sadržajem.", kazali su iz policije.

Nikšićka policija, nakon dobijene informacije od kolega iz Podgorice locirala i privela lice.

Takođe, pripadnici policije su u Nikšiću izvršili pretres stana i drugih prostorije koje V.M. koristi kojom prilikom su pronašli i oduzeli pištolj - dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.