Policija privela više lica zbog sumnje da unose novac; DF: Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti
Foto: NSD

Policija privela više lica zbog sumnje da unose novac; DF: Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti

Nikšička policija kontrolisala je noćas i privela na informativni razgovor devet lica zbog sumnje da unose novac u Crnu Goru za potrebe kupovine glasova u Nikšiću, saopšteno je Pobjedi nezvanično iz policije.

Na informativni razgovor privedeni su član Glavnog odbora Srpske naredne stranke i bivši rukometni reprezentativac Vladimir Mandić, bezbjednosno interesantna osoba Dane Šijan iz Beograda, Nemanja Bogdanović iz Sarajeva, Aleksandar Jokić iz Beograda, poslanik Milo Božović iz Budve, Slobodan Lalović iz Foče, Dejan Puhalo iz Trebinja, Blagdan Madžić iz Foče, i Miroslav Vujović.

Iz Srbije ih je u Crnu Goru, kako sumnja policija doveo Milo Božović.

Kako tvrde u policiji svi pomenuti imaju štek stan u kome kriju novac koje za potrebe DF-a distrubuira građanima.

Iz DF-a su sinoć reagovali i optužili Zorana Lazovića da stoji iza hapšenja.

"Večeras je pak ista ta nikšićka policija, čiji je vrh odavno ogrezao u kriminalu, bez ikakvog razloga maltretirala i zadržala poslanika DF i NSD Mila Božovića i naše prijatelje Vlada Mandića i Aleksandra Jokića. Dakle, ubica Velja Nevolja je poštovan od strane nikšićke policije, a poslanici DF i naši prijatelji se pretresaju i hapse.Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti, a oni neka se spremaju za ono što vrlo brzo slijedi.", naveli su između ostalog u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.