Jadranka snimila novu pjesmu posvećenu Nikšiću: "Neka živi zemlja moja, da je vječna Crna Gora"(VIDEO)

Pjevačica Jadranka Barjaktarović snimila je novu pjesmu pod nazivom "Da je vječna Crna Gora".

Iako spot za pjesmu nije još uvijek objavljen, stihovi ove numere prate brojne video snimke na patriotskim stranicama na društvenim mrežama.

Pjesma je posvećena gradu Nikšiću koji se pominje više puta u stihovima.

“Kad god treba opet stiću da me ima po Nikšiću, da me pamte pod Trebjesu, Crnogorke takve jesu. Svako ima dom, Crna Gora je moj dom”.

“Neka živi zemlja moja, da je vječna Crna Gora”, glase neki od stihova pjesme ove Beranke.

Pjevačica Jadranka Barjaktarović pokrenula je lavinu negativnih komentara kad je na proslavi u Podgorici pjevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Ona je tada izjavila da je, dok je nastupala u Podgorici u jednom trenutku u klub došlo oko 1000 patriota sa skupa u Podgorici.

"Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe", rekla je pjevačica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.