Nikšićanin nožem ranio sugrađanina, uhapšen zbog pokušaja ubistva
Ilustracija

Podnijeta krivična prijava

Nikšićanin nožem ranio sugrađanina, uhapšen zbog pokušaja ubistva

Policija u Nikšiću podnijela je krivičnu prijavu protiv D.Z. (36) zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije sugrađanina D.V. (40).

Kako dodaju iz UP-a Nikšićani su na liječenju u bolnici zbog povreda koje su zadobili u sukobu.

Nikšićka policija dobila je 6. februara prijavu iz Medicinskog centra Nikšić da je kod njh primljen D.V. (40) sa ubodnom ranom na stomaku.

“Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti, te došla do saznanja da se sa D.V. toga dana fizički sukobio sa D.Z. (36) koji je ovom prilikom takođe zadobio povrede u vidu loma rebara”, navodi se u saopštenju.

Sa događajem je kako navode iz UP-a upoznat nadležni državni tužilac.

“Sprovedena je istraga i preduzete su intenzivne mjere i radnje, na koji način je nikšićka policija utvrdila da se lice mjesta ovoga događaja nalazi u mjestu Rubeža koje je obezbijeđeno radi vršenja uviđaja. Više lica je dovedeno u službene prostorije Centra bezbjednosti Nikšić i sa njima su obavljeni razgovori na okolnosti navedenog događaja”, kazali su iz UP-a.

Osim toga, izjave su dali i D.V. i D.Z. koji se nalaze na daljem liječenju u Nikšiću.

Sa sadržinom izjava upoznat je postupajući tužilac koji je nakon uvida u spise predmeta kvalifikovao krivično djelo - ubistvo u pokušaju.

"Krivična prijava podnijeta je protiv D.Z. zbog sumnje da je izvršio ovo krivično djelo na štetu D.V. “, kazali su iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.