Od 26. januara do danas preminulo deset korisnika Doma starih BP
Posjeta ministarke zdravlja Domu starih u BP

Trenutno hospitalizovano devet korisnika

Od 26. januara do danas preminulo deset korisnika Doma starih BP

Od početka registrovanja epidemijskog javljanja covid-19, do danas, u Domu starih Bijelo Polje, prisustvo infekcije je potvrđeno kod 82 korisnika i 22 zaposlena, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravlje(IJZ).

U Opštoj bolnici Bijelo Polje je trenutno hospitalizovano devet korisnika.

"Nažalost, od 26. januara do danas je od posljedica infekcije preminulo deset korisnika doma koji su bili pozitivni na koronavirus”,saopšteno je iz IJZ.

 Iz ove ustanove poručuju da će nastaviti da pružaju svu neophodnu podršku i pomoć.

"Zajedno sa higijensko-epidemiološkom službom Doma zdravlja Bijelo Polje, a u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa u Domu za stare u Bijelom Polju, Institut za javno zdravlje će nastaviti da pruža svu neophodnu podršku i pomoć iz domena našeg rada i zakonskih nadležnosti”, zaključuju iz IJZ.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.