Horor u Italiji: Spaljivali tijela iz grobnica, pa prodavali grobna mjesta po dva-tri puta(VIDEO)

U gradu Tropeji, koji se smatra turističkim centrom na Tirenskom moru regije Kalabrija, policija je uhapsila troje osumnjičenih koji su praznili grobnice, uništavali tijela umrlih i prodavali mjesto za ukop, piše onlajn novina “Fanpejdz”.

U Tropeji već dugo nedostaju mjesta za sahrane, a jedan od uhapšenih koji je bio čuvar groblja, sa još dvoje saučesnika je “iseljavao” već ukopane, leševe uništavao alatom, rukama i ostatke spaljivao, te su grobna mjesta prodavali iznova, češto i po dva ili tri puta.

Policija je dokumentovala posao kriminalaca zahvaljujući skrivenim kamerama, a sudija koja je odredila hapšenje Marina Ruso, izjavila je da su kamere zabilježene “jezive scene”.

Trojica su optuženi za zločinacko udruživanje, uništavanje i sakrivanje leševa i nelegalno narušavanje grobnica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.