Ćorović novi predjsednik Socijaldemokrata Bijelog Polja
Ismar Ćorović

"Nastavićemo da ulažemo maksimalne napore da građani Bijelog Polja žive bolje"

Ćorović novi predjsednik Socijaldemokrata Bijelog Polja

Na juče održanoj konvenciji Socijaldemokrata Bijelog Polja izabran je novi sastav opštinskog odbora partije u tom gradu, na čijem čelu će biti Ismar Ćorović, član Glavnog odbora Socijaldemokrata.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom ovog odbora, ističući posebnu zahvalnost dr Mevlidi Gusinjac koja se nalazila na njegovom čelu.

“Ovaj odbor je na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine značajno poboljšao svoj rezultat. Sada biramo novi sastav opštinskog odbora u koji uključujemo i nove ljude koji su pristupili partiji u minulom periodu. Vjerujem da će ti ljudi, zajedno sa našim dosadašnjim članovima i aktivistima, doprinijeti da Socijaldemokrate u Bijelom Polju zabilježe još bolji izborni rezultat na prvim sljedećim izborima”, rekao je Brajović.

Novoizabrani predsjednik odbora, Ismar Ćorović, zahvalio se na datom povjerenju, ističući da mu je posebna čast da bude na čelu odbora SD-a u Bijelom Polju i da se uopšte naziva socijaldemokratom.

“Kao činilac lokalne vlasti nastavićemo da ulažemo maksimalne napore da građani Bijelog Polja žive bolje. Kao rukovodstvo odbora radićemo na jačanju partijske infrastrukture, realizaciji naših programskih politika i već sada započeti pripremu za lokalne izbore koji nas očekuju na proljeće iduće godine a koji će, uvjeren sam, potvrditi dominantan karakter politike progresivnih, građanskih političkih snaga u našem gradu”, rekao je Ćorović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.