Lalošević uputio čestitke košarkašicama: Vaš rezultat je krajnji ishod borbe, želje i ljubavi prema sportu koji reprezentujete
Foto: Uprava za sport i mlade

Lalošević uputio čestitke košarkašicama: Vaš rezultat je krajnji ishod borbe, želje i ljubavi prema sportu koji reprezentujete

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević čestitao je košarkašicama, selektorki, stručnom štabu i rukovodstvu saveza, veliki uspjeh ostvaren u kvalifikacijama i prolazak na Evropsko prvenstvo.

"Vaš uspjeh je jasan pokazatelj da se trudom, radom, voljom, istrajnošću, a nadasve ljubavlju prema onome čime se bavite, može stići do željenih rezultata.“, ističe direktor Uprave za sport i mlade Lalošević.

"Crnu Goru učinili ste ponosnom jer ste je svim srcem predstavljali na terenu i postigli nevjerovatan uspjeh, kojim ste još jednom otvorili vrata našoj selekciji da nastupi na najvećoj smotri evropske košarke. Predanost i vještina koju ste pokazale u kvalifikacionom ciklusu, uvjeravaju nas da ćete nas dostojno i uzorno reprezentovati i na prestižnom takmičenju koje slijedi“, zaključuje Lalošević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.