Nevjerovatna sreća tinejdžera iz Kenije: Preživio let od Londona do Holandije držeći se za stajni trap
Ilustracija

"Incident možda povezan sa slučajem trgovine ljudima"

Nevjerovatna sreća tinejdžera iz Kenije: Preživio let od Londona do Holandije držeći se za stajni trap

Jedan tinejdžer iz Kenije imao je neverovatnu sreću da kao "slijepi putnik“, preživi let od Londona za Holandiju.

Šesnaestogodišnjak je preživio, uprkos izuzetno niskim temperaturama, dok je putovao teretnim avionom "Turkiš erjalnza", na koji se "ukrcao" držeći se za stajni trap (točkovi koji su se posle uvukli u donji dio aviona). 

Pronađen je jutros u avionu koji je sletio na aerodrom u Mastrihtu, nakon prelaska iznad mora na visini od oko 6.000 metara.

Tinejdžer je srećan što je živ, jer je sličnih slučajeva bilo i ranije, ali su se "slijepi putnici" smrzli i preminuli.

Iz holandske policije su naveli da je neimenovani tinejdžer trenutno u bolnici zbog hipotermije i da se nadaju da će što prije ozdraviti.

Dodali su da je ovaj incident možda povezan sa kriminalcima koji se bave trgovinom ljudima, pa će ovaj slučaj posebno istražiti.

"Imao je ogromnu sreću što je preživio. Ovakvi putnici u avionima su naravno rijetkost, i uglavnom ne prežive takvu vrstu putovanja", rekli su iz službe za odnose s javnošću, aerodroma u Mastrihtu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.