Bošković: Kada Abazović objasni ko mu je nudio mito od 21 milion eura i ja ću šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB

Bošković: Kada Abazović objasni ko mu je nudio mito od 21 milion eura i ja ću šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB

Kao i više puta do sada, kada treba skrenuti temu sa hronične nesposobnosti i permanentne izdaje, po ugledu na mnogo sposobnije i darovitije mentore iz Beograda, sazvana je konferencija za medije - ni o čemu, saopštio je Predrag Bošković poslanik DPSa.

"Jer kako drugačije nazvati press, koji je pompezno, uz sve dramaturške elemente najavljen zbog jedne teme, a odnosio se na nešto što sa njom nema dodirnih tačaka. Ipak, dovoljno da provladini mediji to kasnije spinuju, po matrici koju su odavno razradili.", naveo je Bošković.

Podsjetimo, Vlada Crne Gore najavila je pres o vezi ANBa i portala Udar koji je na kraju pomenut na pitanje novinara. Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović naveo je da Bošković stoji iza portala Udar, te da je provodio značajno vrijeme u ANBu u vrijeme pomenutih dešavanja.

Tim povodom oglasio se i Bošković: 

"Na konkretno pominjanje moga imena u neprimjerenom kontekstu, od strane glavnog stand-up komičara u ovoj predstavi, imam da izjavim sljedeće:

Kao prvo, kada potpredsjednik Vlade objasni ko mu je nudio mito od 21 milion eura, objasniću mu i šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB.

Kao drugo, kad neko koristi poziciju vlasti da na ovakav način targetira ljude, obično se to neslavno završi po tog istog.

I kao treće, sa zadovoljstvom ću se odazvati ako me neko pozove da objasnim šta sam radio na redovnim konsultacijama u ANB, uz nadu da će se i potpredsjednik Vlade sa zadovoljstvom odazvati na siguran poziv nadležnom državnom organu zbog ovakvih i sličnih klevetanja.", saopštio je Bošković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.