Slovenija: U eskploziji troje mrtvih, uzrok nepoznat
ilustracija

Slovenija: U eskploziji troje mrtvih, uzrok nepoznat

U jakoj eksploziji koja se dogodila danas oko 15.30 u mjestu Lancovo, na sjeverozapadu Slovenije, tri osobe su poginule a uzroci nesreće još se istražuju.

Eksplozija se dogodila u iznajmljenom objektu blizu lokalne prodavnice, u kome je ranije bila stolarska radionica.

Kako je prenijela Hina, vatrogasci koji su stigli na mjesto nesreće odmah su isključili vodu i struju, i eksplozija iako je bila vrlo jaka nije izazvala požar.

Policija je posle uviđaja saopštila da se eksplozija verovatno dogodila blizu peći za čvrsta goriva, ali tačan uzrok još nije poznat.

Istraga će biti nastavljena sjutra.

Lokalni mediji navode da su poginule osobe koje su iznajmile objekat, jedan 40-godišnjak, njegov 20-godišnji sin i njihov 40-godišnji komšija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.