Knežević: Vukoviću sam ponudio obezbjeđenje da ga čuva od mene
Milan Knežević

"Šta bi bilo da sam ga zvao u Zetu na priganice"

Knežević: Vukoviću sam ponudio obezbjeđenje da ga čuva od mene

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da je danas u u tužilaštvu ponudio gradonačelniku Ivanu Vukoviću obezbjeđenje da ga čuva od njega.

"Danas sam u tužilaštvu ponudio bivšem gradonačelniku I.V. da mu nabavim obezbjeđenje da ga štiti od mene, na šta mi je on odgovorio da sam bitanga. Ali ja sam bio dobar i miran jer poštujem princeze. Nema moje duše na "svijet", napisao je Knežević u objavi na Tviteru

On je juče kazao da ga je Vuković prijavio ODT-u zbog ugrožavanja sigurnosti.

"Bivši gradonačelnik Podgorice I.V. prijavio me ODT-u jer je uplašen za svoju sigurnost, pošto sam ga pozvao da sam dođe i uništi bilbord sa likovima patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija. A kako bi se tek prepao da sam ga pozvao na zetske priganice", dodao je Knežević.

.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.