Vladika Grigorije podnosi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti
Vladika Grigorije

Oglasio se njegov advokat

Vladika Grigorije podnosi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti

Vladimir Gajić, advokat vladike Grigorija, potvrdio je dnevnom listu Danas da će zbog ugrožavanja sigurnosti vladike podnijeti krivičnu prijavu tužiocu za visokotehnološki kriminal Branku Stamenkoviću.

U danas objavljenom tekstu navodi se da je Grigoriju ugrožena bezbjednost zbog negativne kampanje koja se mjesecima vodi protiv njega, a koja je prethodnih dana kulminirala plaćenim video oglasom na Jutjubu u kojem ga, za sada nepoznati autori, predstavljaju u negativnom svijetlu i iznose niz kleveta na njegov račun.

U tekstu se ocjenjuje da taj video zapis neodoljivo podsjeća na onaj koji je posvećen Oliveru Ivanoviću, a koji je posle toga ubijen.

Gajić je izjavio Danasu da je vladika Grigorije upoznat sa činjenicama koje su prikupljene.

"Kao što znate, on je u žalosti za majkom, tako da nije preokupiran ovim opskurnim napadima preko društvenih mreža“, rekao je Gajić.

List Danas navodi da je na Jutjubu objavljen snimak pod nazivom "Kakav je to vladika Grigorije“ koji se posljednjih dana širi društvenim mrežama, a da iza tog snimka stoji Fejsbuk grupa "Javnost Srbije“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.