Preminuo Miloš-Mića Bulatović, visoki policijski funkcioner; Smolović: Veliki gubitak za Bijelo Polje
Miloš-Mića Bulatović, Foto: Opština Bijelo Polje

Nakon kratke i teške bolesti

Preminuo Miloš-Mića Bulatović, visoki policijski funkcioner; Smolović: Veliki gubitak za Bijelo Polje

Danas je u Podgorici preminuo visoki policijski funkcioner iz Bijelog Polja Miloš - Mića Bulatović nakon kratke i teške bolesti.

Bulatović je bio dugodišnji inspektor u Službi za kriminalistiku bjelopoljske policije, šef Odjeljenja bezbjednosti u Mojkovcu, načelnik CB Bijelo Polje i rukovodilac Područne jedinice "Sjever" u Graničnoj policiji.

Povodom smrti Miloša Bulatovića u ime Opštine Bijelo Polje i svoje lično, predsjednik Petar Smolović je uputio izraze saučešća porodici Bulatović.

"Sa žaljenjem sam primio vijest o smrti Miloša Bulatovića. Upućujem vam izraze iskrenog saučešća povodom ovog velikog gubitka za vašu porodicu, jer je Mića bio suprug i otac koji je živio za svoju porodicu, ali i za svoj grad iz kojeg nikada nije želio da ode. Njegova smrt je veliki gubitak ne samo za vas, njegove najbliže, već i za Bijelo Polje, Upravu policije i za sve nas koji smo ga poznavali i s njim sarađivali", istakao je Smolović.

Mića je važio za jednog od omiljenijih sugrađana, koga su krasile najbolje karakterne osobine, visoke moralne vrijednosti, velika ljubav prema gradu i spremnost da pruži pomoć.

Bio je oženjen i otac je dvoje djece.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.