Ivanović Šehoviću: Prve količine vakcina trebalo bi da stignu sledeće sedmice
Dragan Ivanović

Ivanović Šehoviću: Prve količine vakcina trebalo bi da stignu sledeće sedmice

Današnju insinuaciju poslanika SD-a Damira Šehovića da će Vlada Crne Gore, zbog privremenog finansiranja, ostaviti građane Crne Gore bez vakcina i ljekova, SNP CG smatra neprimjerenom i zlonamjernom, saopštio je Dragan Ivanović, šef Kluba poslanika i potpredsjednik SNP CG.

"Prema našim informacijama, Vlada Crne Gore intenzivno radi na nabavci vakcina, pa bi prve količine trebalo da stignu u našu zemlju već sledeće sedmice.

U tom smislu, valjalo bi da poslanik Šehović odgovori na pitanje šta je Vlada u kojoj je on participirao uradila na planu nabavke vakcina, a poznato je da je novo rukovodstvo Ministarstva zdravlja zateklo prilično haotično stanje koje je ostavio njegov partijski kolega Kenan Hrapović", kazao je Ivanović.

Dodaje da se Šehović nije proslavio ni u resoru koji je vodio u bivšoj Vladi, pa bi kako kaže Ivanović bilo bolje da prokomentariše situaciju u prosvjeti i obrazovanju, umjesto što se bavi oblašću s kojom nema nikakve veze.

"Dakle, SNP CG očekuje od svih da pokažu maksimalnu odgovornost u ovom teškom trenutku i da ne zbunjuju i ne plaše naše građane neprovjerenim informacijama i pričama „rekla-kazala“.Suzbijanje pandemije i ozdravljenje građana trebalo bi da bude cilj svih nas. Nadamo se da je i bivši ministar Šehović istog mišljenja i da će ubuduće i izjave davati u skladu sa tim", zaključio je Ivanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.