Mesi dobio najveći ugovor u istoriji
Lionel Mesi

Mesi dobio najveći ugovor u istoriji

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi dobio je astronomsku ponudu.

List El Mundo "udario" je jaku naslovnicu otkrivši ponudu Barselone za Mesija tešku nesvarnih više od pola milijarde eura da produži ugovor, prenosi B92.

Tačnije 555.237.619 eura za četiri godine, što znači 138 miliona eura fiksno po sezoni!

Ukoliko pristane postaće ubjedljivo najplaćeniji fudbaler ikada, pošto je i sada zarađivao 50 miliona godišnje, a sada dobija skoro tri puta više, do čega može da dođe uz bonuse.

Da stvar bude jača Argentincu velikan sa Nou Kampa nudi 77.929.955 stavku kao "lojaliti bonus".

I na sve to još 115.225.000 samo zato što je pristao da potpiše novu saradnju i vrlo vjerovatno završi karijeru u Barseloni.

Nestvarne brojke...

Sve kako bi klupski čelnici "ugasili požar" i nezadovoljstvo Mesija potezima kluba posljednjih godina, zbog čega je blizu izlaznih vrata Nou Kampa.

Ugovor mi ističe na ljeto, htio je i prošlog da ode, ali nije uspio.

Barselona se sada takmiči sa Mančester sitijem i Pari Sen Žermenom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.