Tijelo 22-godišnjeg momka pronađeno u Beogradu, usmrćen hicem u glavu
Ilustracija

Tijelo 22-godišnjeg momka pronađeno u Beogradu, usmrćen hicem u glavu

Beživotno tijelo dvadesetdvogodišnjeg muškarca pronađeno je jutros u Borskoj ulici u beogradskom naselju Miljakovac, potvrdio je MUP.

Mladić je usmrćen hicem u glavu, tako da je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt, javlja RTS.

Dr Tamara Vasić iz Hitne pomoći Beograd kaže da je poziv dobijen u 5.29 – obavijestili su ih radnici iz obližnjeg marketa koji su zatekli tijelo, kada su došli da otvore objekat u ovoj ulici u naselju Miljakovac.

Hitna pomoć je dobila poziv od MUP-a i kada su izašli na teren konstatovana je smrt.

Podsjetimo, u posljednjih deset dana u Beogradu se dogodilo nekoliko pucnjava – u Resavskoj ulici ranjena je jedna osoba, zatim ranjen je muškarac u Zemunu i izbačen iz auta ispred kuće. U Čuburskom parku u Beogradu, prije nekoliko dana, došlo je do pucnjave u kojoj su povrijeđena dvojica mladića. Takođe,  bačena je eksplozivna naprava na jedan kafić na Dorćolu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.