Drugo mjesto na turniru: Crna Gora poražena od SAD nakon peteraca
Foto: Wpolo.me

Drugo mjesto na turniru: Crna Gora poražena od SAD nakon peteraca

Vaterpolisti Crne Gore poraženi su nakon petaraca od Sjedinjenih Američkih Država 14:13 u posljednjem kolu turnira u Podgorici.

U finišu treće i početkom posljednje četvrtine “ajkule” su serijom 4:0 načinile preokret i povele 10:9. Dva minuta prije kraja Irving je izjednačio i postavio konačan rezultat regularnog toka utakmice. Pobjednik turnira odlučen je petercima, gdje su se bolje snašli igrači selektora Dejana Udovičića.

Prvo mjesto osvojila je Amerika, druga je Crne Gora, dok je treća završila Srbija.

Najbolji u našem timu bio je Dušan Matković sa šest pogodaka, dok je Marko Mršić dao tri.

“Ajkule” će ostati u našem glavnom gradu i trenirati do 11. februara kada je zakazan put za Roterdam. Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre na programu je od 14. do 21. februara – najbolje tri selekcije od 12 učesnika izboriće vizu za Tokio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.