Bojanić objavio decembarske zarade članova Odbora direktora EPCG
Mladen Bojanić

Bojanić objavio decembarske zarade članova Odbora direktora EPCG

Vlada Crne Gore planira da usvoji akta kojim će se precizno definisati politika nadoknada za članove Odbora direktora i izvršnih direktora kompanija u većinskom državnom vlasništvu, saopštio je ministar kapitalnih investicija, Mladen Bojanić.

"Naravno, po usvajanju tog akta, javnost će biti blagovremeno obavještena", naveo je Bojanić.

On je na Tviteru objavio decembarske zarade Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore.

Đoko Krivokapić je u decembru primio 3.411 eura, a Ranko Milović, Samir Hodžić, Vladan Radulović, Srđan Spaić, Nikola Vujović i Miloš Konatar po 820 eura.

Osim toga,  u Revizorskom odboru, predsjednik Milan Lakićević primio je 600 eura, a članovi Renata Milutinović i Anđela Raičević po 400 eura.

EsuS0HTXcAAwK4U

Foto: Tviter

Nakon ove objave, oglasio se poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar koji je istakao da se ne radi o njemu, već o njegovom imenjaku.

"Čisto preciznosti radi, ja ove pare gledao nisam."Čestitke" mom imenjaku", poručio je Konatar.

Untitled

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.