Lociran automobil koji je sletio u Lim, ne zna se da li je u njemu vozač
Lociran automobil koji je sletio u Lim

Lociran automobil koji je sletio u Lim, ne zna se da li je u njemu vozač

Pripadnici ronilačke brigade Žandarmerije, koji od ponedjeljka tragaju za vozačem koji je automobilom sletio u Lim, locirali su vozilo u vodi na oko 20 metara nizvodno na dubini od oko 20 metara.

Pedesetrogodišnji vozač Ž. Ž. sletio je automobilom, pod nerazjašnjenim okolnostima, u nabujalu rijeku Lim, u mjestu Bistrica na putu Prijepolje-Nova Varoš.

Tokom dana specijalne jedinice pokušaće da izvuku automobil.

Za sada nije poznato da li se u njemu nalazi i nastradali vozač.

Podsjećamo, muškarac Z.Z. sletio je automobilom u rijeku Lim juče oko devet časova, a prema riječima očevdaca pretpostavlja se da se je moguće da se radi o samoubistvu, jer se muškarac zaustavio na proširenju, otvorio prozore i naglo se vratio u rikverc.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.