Napadač uhapšen

Napad nožem u Frankfurtu, povrijeđeno više ljudi

Više osoba ranjeno je danas u napadu nožem u njemačkom gradu Frankfurtu.

Kako prenosi Asošiejted pres, više osoba nožem je napao muškarac, koji je uhapšen.

Lokalna policija navela je na Tviteru da niko od povređenih nije zadobio povrede opasne po život.

Policija nije objavila detalje o napadaču, niti je precizirala koliko je osoba povrijeđeno.

Lokalna televizija Hašenšau prenijela je da je do napada došlo u blizini glavne željezničke stanice u gradu i da su svi povređeni prevezeni u obližnje bolnice.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se dešavaju nemiri u Frankfurtu u posljednje vrijeme, u tom gradu 16. januara zbog navodne prijetnje vatrenim oružjem policija je naložila evakuacija svih prisutnih na aerodromu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.