Medojević: Najbolje je da Đukanović usvoji Abazovića i da ga vodi kući
Nebojša Medojević

Medojević: Najbolje je da Đukanović usvoji Abazovića i da ga vodi kući

Lider Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević oglasio se na Fejsbuku uoči sastanka predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića.

"Abazović se i danas sastaje sa Đukanovićem. Najbolje da ga Đukanović usvoji i vodi kući",napisao je Medojević.

Abazovic se i danas sastaje sa Djukanovicem. Najbolje da ga Djukanovic usvoji i vodi kući #Medojesveupravu

Posted by Nebojsa Medojevic on Уторак, 26. јануар 2021.

Podsjetimo, Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović pozvali su Đukanovića na spoljnopolitičke konsultacije na temu opoziva ambasadora.

Sastanak će biti održan danas u zgradi Predsjednika u 16.30 sati.

"Organizovanje konsultacija predstavlja pokazatelj demokratskog kapaciteta vlade, kao i važnosti dijaloga, posebno u cilju funkcionisanja kohabitacije i rešavanja pitanja o kojima postoje različita stanovišta", navodi se u ranijem saopštenju vlade.

Đukanović je ranije poručio da se nisu stekli uslovi za donošenje ukaza o opozivu sedam ambasadora, navodeći da mu je predlog vlade dostavljen bez valjanog obrazloženja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.