Narodni pokret Davidovića učestvuje na lokalnim izborima
Davidović

Narodni pokret Davidovića učestvuje na lokalnim izborima

Narodni pokret Crne Gore, čiji je osnivač poznati biznismen Miodrag Davidović, učestvovaće na lokalnim izborima u Nikšiću 14.marta, piše Dan.

Tu informaciju za Dan je potvrdio Davidović, ističući da će više informacija biti poznato narednih dana.

“Na Svetoga Savu objavljujemo da ćemo učestvovati na izborima u Nikšiću i sa Gospodom izvojevati pobjedu na još uvijek neslobodnim izborima u našem gradu. Pozivamo sve slobodoumne radnike, seljake, penzionere, studente i intelektualce da nam se pridruže da vratimo naš grad gdje je bio prije sotonskih vremena. S vjerom u Boga”, rekao je Davidović za Dan.

On je medijima u novembru prošle godine saopštio da osniva političku partiju pod nazivom Narodni pokret Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.