U prekidu saobraćaj na putu Šavnik –Žabljak, zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere na putu Rožaje – Kula
ilustracija

U prekidu saobraćaj na putu Šavnik –Žabljak, zabrana za kamione sa prikolicom i šlepere na putu Rožaje – Kula

Saobraćaj se u Crnoj Gori obavlja po mokrim kolovozima. Na jugu pada kiša, a u sjevernim predjelima snijeg i susnježica. Vidljivost je mjestimično smanjena.

 Iz AMSCGa upozoravaju na učestale pojave sitnijih odrona, kao i na povremene udare vjetra. Savjetuju maksimalno opreznu vožnju i
poštovanje pravila saobraćaja.

Na putnom pravcu Šavnik –Žabljak saobraćaj je u prekidu  za sve vrste vozila.Za kamione sa prikolicom i šlepere zabranjeno saobraćanje na putnom pravcu Rožaje – Kula,  saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

U vremenskom periodu od 15.novembra 2020.godine do 1.aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu za sva motorna vozila je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na putevima na kojima se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.