Kod tri državljanina Srbije i Pljevljaka policija pronašla 26.500 eura, tri lap topa i zastave
Oduzete pare, računari i zastave, Foto: Uprava policije

Kontrola pri ulasku u Crnu Goru

Kod tri državljanina Srbije i Pljevljaka policija pronašla 26.500 eura, tri lap topa i zastave

Policija je pustila tri državljanina Srbije i jednog Pljevljaka kod kojih je pronašla ukupno 26.500 hiljada eura, nekoliko laptopova i 11 zastava Srbije, potvrđeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Državljani Srbije Rastko Pleskonjić, Mileta Mitrović, Nemanja Stajić i Pljevljak Radosav Šljivančanin, koji su bili na putu za Nikšić, kontrolisani su na osnovu operativnog podatka na Graničnom prelazu Rance, pri ulasku u Crnu Goru.

Policija je privremeno oduzela novac i laptopove, a sjutra će uraditi provjeru računara i automobila.

U "mercedesu" u kome su bili Pleskonjić i Mitrović nađena su tri nova laptop računara "Lenovo", te 11 državnih zastava Srbije.

Iz policije je nezvanično rečeno da je kod Pleskonjića pronađeno 7.000, a kod Mitrovića 5.000 eura.

Stajić i Šljivančanin su bili u vozilu "škoda superb" koje se kretalo iza njih. Kod Stajića je pronađeno 7.600 eura a kod Šljivančanina 6.900 eura. U vozilu su pronađena i dva nova laptopa marke “Lenovo”.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.