Uhapšen u Baru, pretukao i opljačkao 74-godišnjeg Britanca u porodičnoj kući
ilustracija

Uhapšen u Baru, pretukao i opljačkao 74-godišnjeg Britanca u porodičnoj kući

36-godišnji Makedonac E.J. uhapšen je u Baru zbog sumnje da je napao i opljačkao 74-godišnjaka.

Policija je postupajući po prijavi zaposlenih Hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije sa povredama na ukazivanje pomoći pristupio B.R.D. (74) državljanin Velike Britanije, policijskih službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Oštećeni je, kako je saopštila Uprava policije, naveo da je napadnut u svojoj porodičnoj kući od strane nepoznatog lica koje mu je tada otuđilo novac.

Policija je ubrzo identifikovala, locirala i lišila slobode osumnjičenog.

"E.J. je 21. januara 2021. godine oko 18,00 časova u naselju Zeleni pojas zatečen u krađi od strane oštećenog, te je on, sumnja se, u namjeri da zadrži novac u iznosu od 260 eura fizički napao oštećenog, koji je pokušao da ga spriječi u krađi, nanoseći mu više lakih tjelsnih povreda u predjelu glave.", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.