Đukanović i Husović

Husović uputio čestitku Đukanoviću povodom reizbora na mjesto predsjednika DPS-a

"Trodecenijskim iskustvom doprinijeti da DPS nastavi u pravcu izgradnje multietničke i multikulturalne CG"

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović uputio je čestitku Milu Đukanoviću povodom reizbora na mjesto predsjednika DPS-a.

“Poštovani gospodine Đukanoviću, u ime Bošnjačke stranke i u svoje ime najiskrenije vam čestitam reizbor na mjesto predsjednika Demokratske partije socijalista, kao i izbor novog rukovodstva partije", naveo je Husović u čestitki.

On je istakao da je u novijoj istoriji Crne Gore, Demokratska partija socijalista odigrala važnu ulogu u svim ključnim procesima.

"Obnova nezavisnosti, punopravno članstvo Crne Gore u NATO Alijansi, kao i uspješan put naše države u EU integracijama, pečat su afirmativne politike koju je vodila partija na čijem ste čelu.

Siguran sam da ćete vašim trodecenijskim iskustvom na najodgovornijim državničkim funkcijama doprinijeti da DPS nastavi u pravcu izgradnje građanske, evroatlantske, multietničke i multikulturalne Crne Gore", naveo je Husović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.