Danas kongres DPS-a: Bira se presjednik i četiri potpredsjednika
Sa prethodnog kongresa, Foto: DPS

Danas kongres DPS-a: Bira se presjednik i četiri potpredsjednika

Vanredni deveti kongres Demokratske partije socijalista (DPS) na kome će se birati rukovodstvo, usvojiti statut i program partije biće održan danas.

Prethodno je Predsjedništvo DPS-a jednoglasno predložilo da kandidat za predsjednika partije bude Milo Đukanović.

Kandidati za potpredsjednike su: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić, saopšteno je iz te partije

"Od ukupno predloženih osam biće izabrana četiri potpredsjednika. Takođe, na sjednici je ponovljeno opredjeljenje da se za dvije godine svi predsjednici Opštinskih odbora kao i predsjednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva", saopšteno je iz DPS-a, nakon sjednice Predsjedništva.

Konstatovano je da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.