Keruša danima čekala pred vratima bolnice vlasnika i dočekala (VIDEO)

Požrtvovana keruša Bončuk danima je stajala ispred bolnice u turskom gradu Trabzonu, čekajući svog vlasnika da izađe.

Bončuk je pratila kola hitne pomoći koja su njenog vlasnika Kemala Senturka prevezla do bolnice 14. januara. Od tada je svakog dana trčala do bolnice i čekala na ulazu.

Senturkova ćerka, Ajnur, kaže da kada bi odvela Bončuk kući, keruša bi se odmah vratila do bolnice.

Radnik obezbjeđenja bolnice Muhamed Akdeniz rekao je za medije da Bončuk dolazi svakog dana oko 9 ujutru i ostaje do večeri.

„Nikad ne ulazi unutra. Kada se vrata otvore samo promoli glavu“, naveo je Akdeniz.

Konačno, u srijedu je ugledala Senturka kako ga guraju na kolicima kroz vrata bolnice.

„Mnogo se navikla na mene. Stalno mi je nedostajala dok sam bio unutra“, rekao je za agenciju DHA, nakon čega su se vratili zajedno kući.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.