Policija blokirala Budvu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Beogradu
ilustracija

Policija blokirala Budvu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Beogradu

Jedna osoba uhapšena je u velikoj policijskoj akciji u Budvi, a prema nezvaničnim informacijama Vijesti - pripadnici policije sumnjaju da je spremala ubistvo bezbjednosno interesantne osobe u metropoli turizma.

Navodno, uhapšen je Kraljevčanin Lazar Ilić.

Desetak policijskih automobila blokiralo je kvart oko zgrade Sunca, nedaleko od gradskog groblja, gdje su policijski inspektori uhapsili muškarca.

Prema istim informacijama, akcija još traje, jer inspektori, kako je rečeno, vjeruju da je u planiranju likvidacije umiješano još osoba.

Budva je puna dva sata bila pod blokadom, a policijska patrola kontrolisala je sve automobile na ulazu u grad kod hotela Park, dok je druga bila na zaobilaznici.

Ilića policija u Srbiji sumnjiči da je u oktobru 2020. godine u Beogradu iz vatrenog otužja usmrtio Aleksandra Šarca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.