Novović: Konatar manipuliše, da skrene pažnju sa sramnih poteza URA
Radule Novović

Novović: Konatar manipuliše, da skrene pažnju sa sramnih poteza URA

Miloš Konatar nastavlja sa manipulativnom i populističkom pričom koju je njegova stranka oprobala tokom predizborne kampanje i na osnovu koje je i obezbijedila ulazak u parlament, ocijenio je Radule Novović, kandidat za poslanika liste „Odlično za Crnu Goru! – Milo Đukanović“.

Novović ističe da je već mjesecima evidentna spremnost funkcionera URA da bez relevantnog pokrića i ikakvog dokaza, etiketiraju i upiru prstom u sve one koji bi im mogli poslužiti u postizanju njihovog cilja.

"Nastavkom ovakve mantre, samo žele skrenuti pažnju javnosti sa svoje profiterske politike, konstantnih ispada svog predsjednika, brojnih primjera partijskog zapošljavanja, protivzakonitog djelovanja, nadajući se da će na taj način potisnuti trenutne goruće probleme.

Međutim, sve ovo im više ne prolazi kod građana, koji svakodnevno vide njihove stvarne namjere, kao i na koje su sve izdaje crnogorskih nacionalnih interesa spremni zarad vlastitog interesa, mrvica vlasti i finansijskih angažmana njihovih mentora", kaže Novović.

Dodaje da, kao što su to i do sada više puta ponovili, pozivaju i njih i sve druge, da svako eventualno kršenje zakona sa strane DPS prijave nadležnim organima.

"Upravo onako kako smo to mi uradili skorašnjim podnošenjem inicijative Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti odluka donesenih na četvrtoj sjednici Skupštine Crne Gore. Isto tako kao što ćemo i dalje zakonitost tražiti pred sudom, a ne na društvenim mrežama i u medijima", poručuje Novović.

Podsjećamo,  šef poslaničkog kluba koalicije “Crno na bijelo” i potpredsjednik URE Miloš Konatar, saopštio je da najveću odgovornost u slučajevima palih garancija u iznosu od preko 220 miliona eura u proteklih 10 godina snose bivši premijeri iz redova DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.