Saradnja dvije države na zavidnom nivou, ima prostora za zajedničke projekte
Celioli i Bojanić

Bojanić- Celioli

Saradnja dvije države na zavidnom nivou, ima prostora za zajedničke projekte

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić sastao se danas sa Ambasadorom Italije u Crnoj Gori Lukom Celiolijem.

Ambasador je na početku susreta čestitao imenovanje ministru Bojaniću i poželio uspješan rad na čelu resora kapitalnih investicija.

„Nastavljamo razgovore sa našim evropskim partnerima. Danas sam imao zadovoljstvo da razgovaram sa Ambasadorom Italije Lukom Celiolijem. Razgovarali smo o mogućnostima unaprjeđenja ekonomske saradnje i budućim projektima. Radujem se našim budućim susretima“ istakao je ministar Bojanić.

Ambasador Celioli je naglasio da je saradnja dvije države na zavidnom nivou, ali da uvijek ima prostora za poboljšanje odnosa, kao i razvijanje zajedničkih projekata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.