Odjeljenju pedijatrije Opšte bolnice Kotor donacija od hotela Čedi Luštica Bay

Odjeljenju pedijatrije Opšte bolnice Kotor donacija od hotela Čedi Luštica Bay

Predstavnici hotela Čedi Luštica Bay uručili su finansijsku donaciju upravi Odjeljenja pedijatrije Opšte bolnice Kotor.

Skroman novčani iznos obezbijedili su gosti hotela, u humanitarnoj tomboli uoči dočeka Nove godine a Hotel je prikupljeni iznos udvostručio i odlučio da bude upućen najmlađim pacijentima kotorske bolnice.

Načelnica odjeljenja pedijatrije, dr Jadranka Tripović, najavila je da će donacija biti usmjerena za nabavku kuhinjskih aparata koji će pomoći u pripremi zdravih i ukusnih napitaka važnih za brz oporavak malih pacijenata.

"Ovo je još jedna u nizu donacija koje hotel, u okviru programa društveno-odgovornog poslovanja planira da obezbijedi u toku godine, prvenstveno u oblasti podrške djeci u Crnoj Gori", saopšteno je iz hotela.

Uoči Nove godine, hotel Čedi donirao je nove jorgane za štićenike Dječijeg doma „Mladost“ u Bijeloj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.