Uhapšen državljanin Srbije zbog ulične prodaje narkotika
Ilustracija

Uhapšen državljanin Srbije zbog ulične prodaje narkotika

Pripadnici barske policije su lišili slobode V.R. (32) državljanina Republike Srbije sa boravkom u Sutomoru zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U sklopu kontinuiranih aktivnosti na sprečavanju tzv. ulične prodaje narkotika na području Bara policija je, po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana koji koristi V.R. u Sutomoru.

"Pretresom je pronađena tegla u kojoj se nalazila marihuana težine oko 60 grama.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da V.R. imao namjeru da navedenu opojnu drogu stavi u dalji promet u tzv. uličnu prodaju na području Bara", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio se lice liši slobode i da mu se priovede uz krivičnu prijavu.

Pronađena opojna droga biće dostavljena Forenzičkom centru radi vještačenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.