21. dan u 21. godini i u 21. vijeku: Zamislite želju i uživajte u energiji koju donose ovi brojevi
Ilustracija

Čaroban dan

21. dan u 21. godini i u 21. vijeku: Zamislite želju i uživajte u energiji koju donose ovi brojevi

Danas je 21. dan u 21. godini i u 21. vijeku! Kosmička energija niza brojeva 21-21-21 ispunjava želje i čisti karmu...

Danas je 21. januar 2021. godine, a specifično za ovaj datum jeste što je danas 21. dan u 21. godini i u 21. vijeku. Numerolozi ističu da niz brojeva 21-21-21 danas donosi posebnu energiju i šansu da iskoristite svoje potencijale za ostvarenje želja.

Šta zapravo 21-21-21 niz brojeva u numerologiji predstavlja?

Poruka ovog niza je da ne odustajete, već da se danas maksimalno potrudite na stvarima koje volite i koje radite. Sve što danas započnete, ići će vam od ruke, a posebnu naklonost Univerzuma imaće oni koji smatraju da nisu dovoljno bili nagrađeni za svoj rad. Sada je trenutak da uberu plodove sa drveta obilja, napretka i prosperiteta.

Dobar je dan i za odlučivanje i biranje staze života. Sada ćete osvijestiti šta je ono što vas ispunajva i donosi radost i pozitivne promjene, a šta zapravo treba odbaciti. Birate put ka ispunjenju svojih planova i ostvarenju želja i tačno znate ko će sa vama tim putem koračati, kako ćete prevazići izazove i spremni ste da se izborite za svoj USPJEH. Imate pojačanu mudrost i intuiciju, što vas čini spremnijim za razne debate, komunikaciju i samopredstavljanje.

U numerologiji niz 21-21-21 simbolizuje harmoniju i pozitivno utiče na porodične i prijateljske odnose. Spremni ste da oprostite i zatražite oproštaj. Polako se čiste rane na duši iz prošlosti, vaša aura, emocije i energija. Ljubav to osjeća, a sa svakim pokazivanjem da ste spremni za pravu ljubav, privlačite je postepeno u svoj život.

Vrijeme je da DANAS napravite prvi korak na putu pozitivne transformacije. Isplanirajte nove i zdrave navike, riješite toksične odnose, isplatite karmičke dugove i prije nego što Zakon karme pokuca na vrata.

Zažmurite, meditirajte, sanjajte... I zamislite želju za ovu godinu... Vjerujte u nju i zahvalite Univerzumu na svim dobrim stvarima koje vam je darovao!

Love Sensa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.