14 pacijenata u bjelopoljskoj bolnici, nema životno ugroženih
Bolnica Bijelo Polje

Koronavirus

14 pacijenata u bjelopoljskoj bolnici, nema životno ugroženih

U Opštoj bolnici Bijelo Polje liječi se 14 kovid pozitivnih pacijenata, od koji je jedan na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, saopštio je za Kodex PR ove zdravstvene ustanove, Milan Veličković.

On je istakao i da nema životno ugroženih pacijenata.

"U prethodna 24 sata imali smo prijem jednog pacijenta, dok su dva pacijenta otpuštena na kućno liječenje. Od zaposlenih jedan medicinski tehničar se nalazi na kućnom liječenju sa potvrđenom kovid infekcijom", saopštio je Veličković za Kodex.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.