Donald Tramp provodi posljednji dan u Bijeloj kući
Bijela kuća

"Vrijeme provodi izdavajući brojna pomilovanja"

Donald Tramp provodi posljednji dan u Bijeloj kući

U skoro napuštenoj Bijeloj kući, okuženoj velikim brojem pripadnika bezbjednosnih službi, dosadašnji predsjednik SAD Donald Tramp provodi svoj posljednji dan.

Vrijeme provodi izdajući brojna pomilovanja.

Očekuje se da će Tramp pomilovati oko 100 ljudi, a među pomilovanima će se naći i lica koji su potpuno nepoznata široj javnosti, ali su proveli dugi niz godina na izdržavanju kazni u američkim zatvorskim ustanovama.

Prema saznanjima AP iz izvora bliskih Bijeloj kući, Tramp je snimio svoju oproštajnu poruku američkom narodu koja će biti emitovana uoči sjutrašnjeg oproštajnog skupa u vojnoj bazi Endruz, na Floridi.

Ispunjen ljutnjom i žaljenjem zbog poraza na predsjedničkim izborima, Tramp se nije pojavljivao u javnosti od prošlog utorka kada je otputovao u Teksas i tamo dozvolio medijima da ga fotografišu i snimaju tokom obilaska graničnog zida prema Meksiku.

Zapadno krilo Bijele kuće, gdje se nalazi Ovalna soba, Ruzveltova soba i drugi predsjednički kabineti, kao i vrh administracije predsjednika SAD, danas je potpuno ispražnjeno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.