Đukanović: Policija u Nikšiću sprovodi akciju
Milutin Đukanović

Đukanović: Policija u Nikšiću sprovodi akciju "siguran glas", Sekulović da razriješi rukovodioce

Demokratski front u posjedu je dokumenata koji pokazuju kako je Uprava policije 2013. godine u Banjanima sprovodila akciju "siguran glas" među svojim službenicima , saopštio je funkcioner tog političkog saveza Milutin Đukanović.

"Logika jedan zaposleni četiri glasa se pokazala kako funkcioniše na djelu. U saznanjima smo se da se identično radi u Nikšiću i da policija podnosi izvještaje Veselinu Veljoviću", rekao je Đukanović na pres konferenciji DF-a, prenosi Pobjeda.

On je pozvao ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da razriješi sve rukovodioce policije u Nikšiću.

"Moraju se razriještii svi pomoćnici direktora UP jer su to tada radili a isto rade i danas. Mislimo da ANB treba da se uključi u ovaj proces kako bi se građani slobodno izjasnili. Atmosfera je takva da DPS doživljava katastrofu na izborima bez obzira na sve",dodao je on.

Njihov cilj je, kako je naveo, apel da se u Nikšiću obezbijedi slobodno glasanje, prestane sa kupovinom glasača i da se institucije bave svojim poslovima, "a ne pritiskom i ucjenama".

"Efikasna akcija bi svima stavila do znanja da su se desile demokratske promjene. Ispratićemo što će uraditi MUP i ANB. Znamo da se i u drugim organima radi nešto slično, ali očekujemo da konačno institucije omoguće da se građani Nikšića slobodno izjasne na izborima", rekao je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.