Potražuje se bezbjednosno interesatntno lice zbog ubistva u pokušaju
Ilustracija

Potražuje se bezbjednosno interesatntno lice zbog ubistva u pokušaju

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić su juče državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv bezbjednosno interesantnog lica P.K. (42) iz Nikšića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Postoji osnovana sumnja da je P.K. sa direktnim umišljajem pokušao da liši života V.K. iz Nikšića, na način što je, 8. novembra 2020. godine oko 21,50 časova u ugostiteljskom objektu „Priča” u Nikšiću, naoružan vatrenim oružjem – revolverom ispalio najmanje dva projektila u pravcu oštećenog", saopšteno je iz policije.

Jedan od projektila je pogodio oštećenog V.K. u predjelu donjeg dijela stomaka pritom mu nanoseći lake tjelesne povrede. Osumnjičeni P.K. se dao u bjekstvo.

"U koordinaciji sa nadležnim državnim tužilaštvom preduzimaju se aktivnosti na prikupljanju dokaza i procesuiranju drugih lica, zbog sumnje da pružila pomoć P.K. prilikom izvršenja navedenog krivičnog djela.

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić preduzimaju intezivne mjere i radnje u cilju pronalaska i lišenja slobode P.K", navodi se iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.